De specialisaties van Diversoli.

Wij Helpen U

Specialist in veel verschillende disciplines

Onderstaand een beknopt overzicht van de verschillende projecten die wij met succes hebben uitgevoerd.

0
Management
0
Infra
0
Calculatie
0
Toezicht

Project Westfriesedijk

Asbestsanering Westfriesedijk te Kolhorn. Opdrachtgever; de heer H.G.M. Rovers.

Nabij de historische kern van Kolhorn heeft Diversoli een puin met asbestsanering uitvoerd. Een verontreiniging ontstaan door de overslag van bouw & sloopafval in de jaren ‘70 en ‘80 van de vorige eeuw. Het werk bestond uit het saneren, scheiden, afvoeren en storten van 1.300 ton puin met asbest. De locatie is gereed gemaakt voor het wonen met tuin.

Project Purmerend

Asbest in grondsanering Wagenweg 18-20 te Purmerend. Opdrachtgever; Deen Supermarkten te Hoorn.

Door de aankoop van een woning is na de sloop van de woning een asbestverontreiniging in de grond aangetroffen. In combinatie met Roy van Berkel heeft Diversoli in verband met de uitbreiding van de parkeerplaats van de supermarkt een grondsanering uitgevoerd en de locatie bouwrijpgemaakt. De asbest verontreinigde grond is afgevoerd naar een erkend verwerker.

Laten We Samenwerken

VERTEL ONS MEER OVER UW PROJECT

Diversoli managet processen op het hoogste niveau op het terrein van milieu en infrastructuur. Diversoli is onderscheidend en verbindend en van toegevoegde waarde voor aannemers, ingenieursbureaus en publieke opdrachtgevers. Diversoli adviseert, ondersteunt en ontzorgt deze partners. Bij Diversoli staat de klant centraal. Samenwerken met Diversoli levert procesmatig en financieel grote voordelen op.

NEEM CONTACT OP